Home > Diplomaticus

Diplomaticus

Diplomaticus

Emisioni "Diplomaticus", një program i fokusuar mbi zhvillimet kryesore rajonale dhe ndërkombëtare. Të ftuar, ekspertë nga vendi dhe bota hedhin dritë çdo të enjte mbi ngjarjet kryesore që ndodhin në arenën ndërkombëtare, duke ofruar analizat e tyre mbi gjeopolitikën.

Flash News

News24 Livestream