Home > BOTA

Ulja e infektimeve nga COVID-19 në Turqi, Erdogan heq shtetrrethimin nga 1 korriku

Ulja e infektimeve nga COVID-19 në Turqi, Erdogan heq shtetrrethimin nga 1

Turqia nga 1 korriku i jep fund shtetrrethimit në funksion të pandemisë.

Presidenti Erdogan ka dhënë njoftimin e rëndësishëm duke shtuar se në të njëjtën ditë do të hiqen edhe kufizimet e udhëtimit nga një qytet në tjetrin si dhe ato për transportin publik urban.

Tashmë me fillimin e korrikut Turqia do i rikthehet jetës normale ndërkohë që vendi është në sezon turistik.

Pas bllokimit 17-ditor, Turqia pati rënie të shifrave ashtu siç po ndodh në Europë dhe nga 1 qershori qeveria ka vendosur të lirojë masat kufizuese.

News24 Livestream