Home > BOTA

Trump këshillon Biden: Mos bjer në gjumë gjatë takimit, përshëndete ngrohtësisht Putinin nga ana ime

Trump këshillon Biden: Mos bjer në gjumë gjatë takimit,

Ish-Presidenti i SHBA, Donald Trump i ka dhënë një këshillë pasuesit të tij Joe Biden për takimin në Gjenevë më Vladimir Putin

Në një deklaratë, Trump i uron Bidenit fat në takim teksa e këshillon që mos bjerë në gjumë gjatë ballafaqimit me Putin,

Po ashtu ai kërkon ti përcjellë Putinit përshëndetjen e tij të ngrohtë.

“Fat i mbarë për Biden në marrëdhëniet me Presidentin Putin – mos bini në gjumë gjatë takimit dhe ju lutemi jepni konsideratën time më të ngrohtë!-” Tha Trump në një deklaratë.

News24 Livestream