Home > BOTA

Presidenti i Dumës ruse paralajmëron SHBA-në dhe NATO-n: Furnizimi i Ukrainës me armë do të shkaktojë një katastrofe globale!

Presidenti i Dumës ruse paralajmëron SHBA-në dhe NATO-n:

Presidenti i Dumës Ruse, Vyacheslav Volodin i është përgjigjur ashpër SHBA dhe NATO-s.

Ai ka thënë se nëse këto dy vende do të furnizojnë me armë Ukrainës që të luftojë kundër Rusisë, atëherë Moska nuk do të hezitonte në përdorimin e armëve më të fuqishme që ka.

“Furnizimi i regjimit të Kievit me armë do të çonte në një katastrofë globale. Nëse Uashingtoni dhe vendet e NATO-s dërgojnë armë që do të përdoren për sulme apo për të pushtuar vendin tonë, kjo do të provokonte hakmarrje që mund të arrijë deri në përdorimin e armëve më të fuqishme”, ka thënë Volodin.

Flash News

News24 Livestream