Home > Alert

Alert

Alert

Emisioni ALERT, është formati i vetëm në televizionet shqiptare, i dedikuar mbrojtjes së konsumatorit. Fokusi kryesor janë problemet dhe shqetësimet që cënojnë sigurinë e konsumatorit, për produkte ushqimore dhe gjithçka tjetër që lidhet me të.

Me kronika denoncuese apo shqetësime dhe të ftuar në studio, ALERT sjell pranë konsumatorit problemet e përditshme, shqetësimet për sigurinë ushqimore dhe jo vetëm, duke mbrojtur konsumatorin dhe duke nxitur institucionet përgjegjëse të ndërmarrin operacione për ndryshimin e situatës. Por, edhe duke denoncuar rastet abuzive nga subjekte apo individë që cënojnë e rrezikojnë jetën e shëndetin e konsumatorëve. Për të qenë më pranë jush, emisioni “Alert” ofron mundësinë që edhe ju si konsumatorë të bëheni pjesë, me denoncime me foto e video, pyetje me tekst në numrat e telefonit ose në rrjetet sociale. Me qëllim, që shqetësimet e konsumatorëve t'i ngremë e diskutojmë bashkarisht.

Flash News

News24 Livestream